Projecten

Badkamer en Toiletp_bent

U wilt uw badkamer en of toilet renoveren of nieuw bouwen? Schulz Verbouw is dé specialist op het gebied van badkamer-renovatie. Badkamers worden volledig naar uw wens gerealiseerd met uitsluitend de beste materialen en een zeer vakkundige installatie. Compleet, van sloop van uw oude badkamer, aanpassing van leidingen, vloeren en muren, stukadoorswerk, plaatsing van uw nieuwe badkamer, tegelzetten, installatiewerk en afwerking. Alles is bij Schulz Verbouw in één vertrouwde hand Schulz Verbouw plaatst ook badkamers die u bij een badkamer speciaalzaak of bouwmarkt heeft uitgezocht. U vertelt wat u wilt, wij zorgen voor de rest.


Keukensp_keukens

De verbouwing of plaatsing van uw keuken is een ingrijpende gebeurtenis. Het is daarom goed een vertrouwd bedrijf  u daarbij te laten helpen. Wanneer u een keuken heeft uitgekozen bij een keukenspeciaalzaak geeft deze een installatie schema waarmee wij de elektra en water voorzieningen op de gewenste plaats leggen, zodat wij of de keuken monterur de keuken zonder problemen kan plaatsen.
Natuurlijk verzorgen wij voor u alle werkzaamheden van sloop tot en met de afwerking van het plafond en lijstwerk.


Natuursteenp_natuursteen

Ook voor natuursteen zit u bij Schulz Verbouw goed. Schulz Verbouw kan alles op gebied van natuursteen leveren en aanbrengen. Een aantal voorbeelden:

  • vloeren,
  • aanrechtbladen,
  • vensterbanken,
  • dorpels,
  • gevelbekleding,
  • trappen, etc.

Verandap_veranda

Natuurlijk wilt u in uw tuin ook graag in luxe verblijven. Het zijn niet alleen tuinhuisjes en schuren welke Schulz Verbouw kan realiseren maar wij kunnen ook met bijvoorbeeld tropisch hardhout of kunst hout een leuke veranda maken.